M E K A S

Asansör

Modernizasyon

Modernizasyon çalışmalarımızı talebinize göre iki tipte gerçekleştirmekteyiz

Komple Modernizasyon ile mevcut asansörünüzü, güncel standart ve yönetmelikler uyarınca, her ihtiyaca ve her bütçeye uygun olarak komple değiştirip verimliliği, konforu ve şık görünümü, en üst seviyede emniyetli haliyle değişimidir. Asansörünüzde yaşanan tüm problemlere, komple çözüm için tercih edilmektedir. Modernizasyon çalışmalarımızla; modernize edilen asansörünüz daha az bekleme süresi, daha az arıza, güncel standartlara uyumuyla daha emniyetli bir hale gelecektir.

Size profesyonel dizayn edilmiş, Çeşitli kabin iç düzenleri sunarak tamamen tercihinize ve binanıza uygun olan en iyi asansör seçeneğini sağlıyoruz.

KOMPLE MODERNİZASYON

Asansörünüzün güncel standartları sağlayacak şekilde en üst seviyede emniyetli hale gelecektir.

Uygulayacağımız rejeneratif sistemimizle asansör kullanımınızda minimum %30 enerji tasarrufu sağlanacaktır.

Yenilenen asansörünüz ile arıza sayıları minimum seviyeye inecek.

Taşıyıcı halatların makine motor grubu değişimleri

Asansör taşıyıcı halatları kullanım ve ortam koşullarına bağlı olarak yıpranmalar, paslanmalar tellenmeler oluşabilir. Taşıyıcı halatların değişimi TS EN 12835 standardı gereği kontrol ederek değişmesi gerekir. Makine motor gruplarında oluşan yıpranma durumlarında arızaların sıklaşması ve değişimin şart olması durumunda projelendirme çalışmalarımız ile beraber hasarı tespit edip bilginize sunuyor ve gereğini yapıyoruz.

KISMİ MODERNİZASYON

 

Komple kumanda panosu, kat ve kabin kasetleri değişimi, kuyu tesisatlarının komple değişimi

Asansörünüzün elektriksel olarak yaşanan tüm arızalara çözüm amacıyla gerçekleştirilmektedir. Asansörlerinizde yaşanan arızalarda kumanda panosu ve elektrik aksamlarının faydalı ömürlerini tamamlamalarının büyük etkisi vardır. Elektrik – Elektronik aksamlarının yenilenmesi ile bu arızalar minimum düzeye inecektir.

Komple kabin , kabin kapısı ve kat kapısı değişimleri;

Asansörünüzün mekanik aksamları da kullanım yoğunluğu, ortam koşullarına bağlı olarak yenilenmesi gerekebilir.

ÖRNEK PROJELER

Cevap Yazınız
Merhaba!
Size nasıl yardımcı olabiliriz?