M E K A S

Asansör

Revizyon

Revizyon çalışmalarımız genellikle A tipi fenni muayene kuruluşları tarafından yapılan denetlemeler doğrultusunda asansörünüzde ağır eksikliklerin bulunması ve standartları karşılaması adına gerçekleştirilmektedir.

Asansör Etiket çalışmaları kapsamında süreci aşağıdaki şekilde sırasıyla takip etmekteyiz.

Asansörlerinizin fenni muayeneye giriş tarihlerinin takibi tarafımızca yapılır. Randevu alınabilmesi adına tarafınıza bilgi iletilir.

Fenni muayene ekipleri ile yapacağınız tüm görüşmelerinize ihtiyacınız olan her konuda destek sağlanır.

Fenni muayenenin gerçekleştirileceği günün belirlenmesi sonrasında uzman kadromuzla refakatimizi gerçekleştirip asansörünüzün en doğru şekilde denetlenmesini sağlarız.

Fenni muayene raporunda belirtilen maddeler adına, talebinize bağlı olarak asansörünüze yeşil etiket veya mavi etiket aldırabilmek adına taahhütlü teklif iletip tüm sorumluluğu üzerimize alarak süreci takip ederiz.

Kontrol muayenesinde yapacağımız refakat ile asansörünüze güvenli etiketi aldırıp “ASANSÖR PERİYODİK KONTROL YÖNETMELİĞİ” ne uygun bir şekilde kullanıma sunulacaktır.

Revizyon çalışma planlamaları gerçekleştirilmeden önce Fenni muayene ekipleri tarafından çıkarılan rapor en ince ayrıntısına kadar incelenir. Rapor üzerinde belirtilen maddelerin hangi amaçla yazıldığı ve karşılığında yapılması gereken çalışmaların neler olduğu doğru analiz edilmesi gerekmektedir. Uzman mühendis kadromuzla asansörünüzde gerçekleştirilecek çalışmaları tüm detayları ile yerinde inceleme gerçekleştirerek belirliyoruz.

Çalışmalarda kullanılacak malzemeler ve asansörünüz ile malzeme uyumunu sağlayabilmek çok önemlidir. Daima kaliteli ve uzun ömürlü malzemeleri, mevcut standartlar uyarınca kullanarak asansörünüzün uzun yıllar problemsiz çalışmasını sağlıyoruz.

Cevap Yazınız
Merhaba!
Size nasıl yardımcı olabiliriz?